Přijď se podívat k nám do sídla Groundspeaku

Každý pátek ve 14:00 k nám do sídla Groundspeaku chodí cacheři z takové dálky jako je Čína, ale i ze sousedního komplexu kanceláří. Nezáleží na tom, odkud jsou, ale i tak mají před příchodem dvě věci společné: lásku k Geocachingu a příběh, o který by se rádi podělili s ostatními.

Sara (gonzogrrl) a Nicole

Z lidí v Groundspeaku, kteří se starají o chod stránek, se tak na krátko stanou cacheři, kteří si vyměňují trackovatelné předměty, hledají keše a sdílejí své zážitky na webu se ostatními geo-závisláky z celého světa.
Nicole (Louie Bliss), která se se stará o vztahy v komunitě, vždy cachery přivítá při nálezu úžasné keše GCK25B přímo v našem sídle. „Tak co tady děláte?” ptají se nás často naši návštěvníci.
Ve dne odpovídáme na e-maily a telefonáty, pomáháme lidem vyřešit jejich problémy tak, aby si Geocaching mohli užít v co největší možné míře. Když k nám však ale přijdou cacheři na návštěvu, práce se zastaví a my trávíme čas s nimi při hledání keše, vyfotíme se s nimi, prodáme nějaké suvenýry a ukážeme jim velkou mapu, která v reálném čase ukazuje logy ze všech částí světa.
Chceš se k nám přijít podívat? Není nic jednoduššího, než nám napsat na e-mail contact@geocaching.com. Napiš nám něco o sobě, odkud jsi a mi Ti s radostí pošleme souřadnice naší kanceláře (nápověda: nejsme uprostřed Lake Union. Šokující, já vím…). Jelikož jsme přes týden pracovně vytížení, jsou návštěvy plánovány vždy na pátek ve 14:00. Občas se jeden ze zakladatelů a další členové našeho týmu přijdou podívat také. Rádi potkáme lidi, kteří z této hry dělají více, než jen krabičky uložené někde v lese.

 

Sole Seeker

Už jsem potkal mnoho cacherů, ale i tak si stále pamatuji některé z mých oblíbených příběhů z těchto návštěv. Jednou u nás byl Sole Seeker, který si k nám přišel pro svůj 10 000. nález a byl překvapen, že jsme to s ním oslavili. Byl u nás také J&J Brown, který nám řekl o velké, ale dobře maskované keši před jeho zahradou, která cachery pokaždé zmate, protože (pozor, spoiler) vypadá jako strom! Anebo foomanjoo – fotograf cestující po celém světě, který kešoval v Korei a hned poté se vydal na svoji další cestu – hledat keše podíle Route 66 v Kalifornii.
Nezáleží na tom, odkud jsi anebo jestli keš v našem sídle bude tvá pátá nebo pětitisící. S radostí přivítáme každého! Doufáme, že se brzy uvidíme!

[youtube]hRuCm5s7Jes[/youtube]